https://www.unyegundemhaber.com/

MİLLETVEKİLİ ÖZER’DEN, ÜTSO’ YA ZİYARET

Ordu Milletvekili ve eski Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek önemli görüşmelerde bulundu. Ziyarete, Ak Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Ak Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, MHP İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, Ak Parti İlçe teşkilatı üyeleri ve meclis üyeleri de katıldı.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, ziyarette yaptığı açıklamada, Milletvekili Mahmut Özer’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, Ünye-Akkuş-Niksar Yolu, Ünye Konteynır Limanı ve Ünye Serbest Bölgesi gibi konularda daha fazla ilgi ve destek beklediklerini ifade etti. Akar, bölgelerindeki ekonomik kalkınma ve altyapı projelerine dair taleplerini paylaşırken, ortak çalışmaların bölgenin refahı için önemli olduğunu vurguladı.

Milletvekili Özer de yaptığı açıklamada, bölgedeki önemli konuları yakından takip ettiklerini belirterek, hükümet ve Ak Parti olarak bu konularda çalışmaların en kısa zamanda sonuçlanacağına inandıklarını vurguladı. Özer, Ünye-Akkuş-Niksar Yolu, Ünye Konteynır Limanı ve Ünye Serbest Bölgesi gibi projelerin bölgenin ekonomik potansiyelini artıracağını ve bu konuların çözümü için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir