https://www.unyegundemhaber.com/

Miraç Kandili’nde depremzedeler için dua edildi

Miraç Kandili, dualarla idrak edildi. Gecede başta deprem şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimiz için dualar edildi, Kur’an-ı Kerim okundu.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (SAV)’in Mescid-i Harâm’dan Mescid-i Aksâ’ya gidişi ve oradan göklere yükseltilerek Allahu tealanın huzuruna çıkarıldığı gece olan Miraç Kandili, tüm Türkiye’de dualarla idrak edildi.

Camiye gelen vatandaşlar, bu gecenin hürmetine depremde hayatını kaybedenler ve yaralılar için de dua etti. yurdun dört bir yanında olduğu gibi deprem bölgesinde de müminler, açık havada bu mübarek gecede dualar etti.

Ordu’da Müslümanlar, camilere akın etti. Altınordu Bahçelievler Ulu Camii’nde Miraç Kandili münasebetiyle ” Deprem Şehitleri ve Tüm Şehitlerimiz İçin Kur’an Ziyafeti ve Duada” programı icra edildi. Gecenin anlam ve önemine binaen yatsı namazı öncesi İl Müftü Yardımcısı Avni Bolat, yatsı namazı sonrası Altınordu İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez vaaz-irşatta bulundular.

Programda Ordu İl Müftülüğü Tasavvuf Musiki Korosu tarafından sözlerin en güzeli Kur’an-ı Kerim tilaveti edilerek, tekbirler, salat-ü selamlar, ilâhi ve kasideler okundu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir