https://www.unyegundemhaber.com/

NARKOTİK’TEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Narkotik ekiplerinin uyuşturucu ve bunlarla ilgili mücadelesi gece gündüz devam ediyor.

Ordu Valiliği Basın Bildirisinde, “İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 11/03/2024 ile 17/03/2024 tarihleri arasında Narkotik Suçlarıyla Mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde;

15/03/2024 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

17/03/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

17/03/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir ikamette yapılan aramada (53) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

17/03/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır” denildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Fatsa Melih Koç Anaokulu ve Fatsa AİHL Atölye Açılış Programına Katıldı

Vali Erol, Fatsa Melih Koç Anaokulu ve Fatsa AİHL Atölye Açılış Programına Katıldı Vali Muammer …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir