https://www.unyegundemhaber.com/

NARKOTİKTEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

25.03.2024-31.03.2024 tarihleri arası narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen 4 operasyonda 6 kişiye adli işlem yapıldı.

25/03/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. 25/03/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir ikamette arama yapılmış, aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış olup, konu ile ilgili olarak (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmıştır.

26/03/2024 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince iki şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

29/03/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir