https://www.unyegundemhaber.com/

ODU ÜNYE İ.İ.B.F. DEKANI ÖZCÜREDEN 23. ÇALIŞMA EKONOMİ KONGRESİNE EV SAHİPLİĞİ

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 23. Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri Kongresine   ev sahipliğini yapacak. Konuyla ilgili Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Gürol Özcüre  gazetemize açıklamalarda bulundu.

Dekan Prof. Dr. Gürol Özcüre yaptığı açıklamada,‘’23. Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri Kongresine Ünye’de ev sahipliği yapıyoruz, Ordu Üniversitesi olarak bu konuda rektörlüğümüzün desteğini aldık. Ünye’den belediye başkanımıza, kaymakamımıza, sivil toplum kuruluşlarına iş birliği için ziyaretlerde bulunacağız.

Ünye’de bu kongrelerin alt yapısı konaklama imkânına mevcut. Yeni bir öğretmen evimizin yapıldığı ve açılacağı söylendi. Turizm otelcilik uygulama otelimiz ,butik otellerimiz  ile bu ihtiyacı karşılayacağız.

Bu kongrede tabi ki çalışma hayatını ilgilendiren sendika üst konfederasyonlarının başkan ve müdür düzeyinde temsilcilerinin panelleri olacak. Bilimsel araştırmaların sonuçlarını sunacakları oturumlarımız olacak. Yine yaylalarımızı, Ünye’de ki tarihi turistlik kadılar yokuşu, Ünye kalesi gibi yerlerimizi ve yeme içme mekânlarımızı tanıtacağımız fırsatlar olacak.

Bu vesile fakültemizi de tanıtmış olacağız ve otuzu aşkın bölümden katılım bekliyoruz kongremize. Ünye için bunun da iyi bir gelişme olduğunu düşünüyoruz .Bize verecekleri destek içinde şimdiden teşekkür ediyorum ’’dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir