https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU KİTAP FUARI’NDA HEYECAN ZİRVEYE ÇIKTI

ORDU KİTAP FUARI’NDA HEYECAN ZİRVEYE ÇIKTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Ordu Kitap Fuarı” birbirinden değerli şair ve yazarları Ordulularla buluşturmaya devam ediyor.

20 Mayıs tarihinde açılan ve binlerce kişinin ziyaret ettiği  “Ordu Kitap Fuarı” Ordululardan tam not aldı. Ordu Kitap Fuarı’nda hafta sonu etkinlikleri kapsamında, Kaan Murat Yanık ‘Edebiyatın Büyüsü’ adlı söyleşisi, Hayati Develi ‘Anadolu Erenleri Bize Ne Anlattı? Yunus’tan Süleyman Çelebi’ye Bize Yön Veren Metinler’ adlı söyleşisi ve Prof. Dr. Özcan Hıdır ‘Batı’nın İslam Dünyası ve Türkiye Teopolitiği ve İslamofobi’ adlı söyleşisi ile Ordulularla buluştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ordu Kitap Fuarı açıldığı günden bu yana binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Fuar hafta sonunda yoğun ilgi görürken vatandaşlar ise sevdikleri yazarlarla buluşmanın heyecanı yaşadı. 118 yayınevinin yer aldığı fuar, açıldığı günden bu yana geçen süre zarfında adeta ziyaretçi akınına uğradı. 7’den 70’e her kesimin ilgi gösterdiği fuarda vatandaşlar da sevdikleri şair ve yazarlarla buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Öte yandan “Ordu Kitap Fuarı ”bugün düzenlenecek söyleşi ve imza günü etkinliklerinin ardından sonrasında sona erecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir