https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU’DA “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” KUTLANDI

ORDU’DA “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” KUTLANDI

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”, Ordu Valiliği ile Ordu Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği program ile kutlandı.

Ordu’da görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla düzenlenen programda bir araya geldi. Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen programa Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, basın cemiyet ve dernekleri başkanlarının yanı sıra ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı.

“BASIN ORDUSU İLE ŞEHRİMİZ DAHA GÜÇLÜ BİR PROFİL ÇİZİYOR”

Programda bir konuşma gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, basın ordusu ile şehirde daha güçlü bir profil çizdiklerini söyledi.

Başkan Güler konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Sizlerin burada bulunuşu Ordu’muzun aynı zamanda güçlü bir basınla kalkınma faaliyetlerini sürdürdüğünü gösteriyor. Böyle bir basın ordusu ile şehrimiz daha güçlü bir profil çiziyor. İnşallah ikinci yüzyılda Ordu’muz yükselen bir yıldız olacak. Bizim burada yapacağımız en önemli şey sevgiyi büyütmek. Bu sevgiyi büyütürken tabi ki basınımıza büyük bir rol düşüyor. Şehrimiz sevgi ile daha da büyüyecek. Sizden aldığımız güçle Ordu’da Allah nasip ederse daha güzel çalışmalar yapacağız. Tüm camiamızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”

“EN BÜYÜK DESTEĞİMİZ SİZLERSİNİZ”

Ordu Valisi Muammer Erol basın mensuplarının icra etikleri görevin bir kamu hizmeti olduğunu ifade etti.

Vali Erol konuşmasında şunları kaydetti:

“En büyük desteğimiz, gözümüz, kulağımız sizlersiniz. Bundan sonrada öyle olacak. Biz sizlerden sizlerin emeğinden doğruyu, güzeli, iyi yapma, görme adına çok ciddi katkılar gördük, görüyoruz ve bundan sonra da göreceğiz. Basın ve basın mensuplarının icra ettikleri görev bir kamu hizmeti. Emeğinize, gayretinize cani gönülden saygı duyuyorum. Ordu’daki basın mensubu arkadaşlar için şunu ifade edebilirim. Varlığınız, meselelere yaklaşımınız, kamu hizmeti duyarlığınız bizim için çok ciddi bir sermaye. Gazeteciler Günü’nüzün sizler için hayır, sağlık, huzur ve saadet getirmesini diliyorum.”

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın ise tüm gazeteciler adına düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür etti. Dernek Başkanı Aydın, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müz hepimize hayırlı olsun. Bu güzel ortamı bize sağlayan Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir