https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU’DA CİNSEL İÇERİKLİ ÜRÜN YAKALANDI

Ordu’nun Altınordu İlçesi Şarkiye Mahallesinde bulunan bir işyerinde piyasa değeri yaklaşık 35.000 TL olan cinsel içerikli ürün yakalandı.

Altınordu’da müşteriye sahte para verildiği ihbarı üzerine Ordu Emniyeti harekete geçti. Sahte para operasyonunda yüklü miktarda cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

Olayla ilgili yapılan açıklama şöyle;

06.07.2023 günü saat 17:00 sıralarında haber merkezinin İlimiz Altınordu İlçesi Şarkiye Mahallesinde bulunan bir işyerinde sahte para (100 Dolar) verildiği anonsu üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan kontrollerde şüphelinin Suriye uyruklu olduğu tespit edilmiştir.

Savcı talimatına istinaden şüpheli hakkında sahte para suçundan adli işlem yapılarak deport edilmek üzere Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmiştir.

KOM Şube Müdürlüğünce yapılan Risk Analizi çalışmaları neticesinde 07.07.2023 günü U1 Uygulama Noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada yaklaşık piyasa değeri 35.000 Türk Lirası olan; 240 adet ülkemizde satışı yasak olan cinsel içerikli ürün ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili olarak 1 şüpheli yakalanmış olup 5607 sayılı kanuna muhalefetten adli tahkikat başlatılmıştır.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir