https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU’NUN MİSAFİR ODASI: BOZTEPE

ORDU’NUN MİSAFİR ODASI: BOZTEPE

YILLARDIR YOLU, SUYU VE HALKA AÇIK ALANI PROBLEM OLAN BOZTEPE, BAŞKAN GÜLER SAYESİNDE YAPILAN DÜZENLEME VE ÇALIŞMALAR SONUNDA ‘ORDU’NUN MİSAFİR ODASI’ ÖZELLİĞİNİ KAZANDI

Ordu’nun misafir odası niteliğini taşıyan ve şehrin önemli turizm cazibe mekânlarından biri olan Boztepe, Başkan Güler’in göreve gelmesinin ardından yapılan çalışmalarla adeta şaha kalktı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in araç trafiğine kapattığı ve yeni satış dükkanlarıyla bir düzen kazandırdığı, yamaç paraşüt pisti, otel, restoran ve halka açık alanlarıyla Boztepe, turizme can suyu olmaya devam ediyor.  Yenilenen yüzüyle her gün binlerce kişiye ev sahipliği yapan Ordu’nun misafir odası Boztepe, vatandaşlardan tam not alıyor.

“HİLMİ BAŞKAN BOZTEPE’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ”

Her gün binlerce yerli ve yabancı turistin akınına uğrayan Boztepe’nin yenilenen yüzü için Başkan Güler’e teşekkür eden vatandaşlar duygularını, “Ordu ve Boztepe harika bir yer. Yapılan çalışmalarla harika bir görünüm kazanmış. İnsan buradan ayrılmak istemiyor” şeklinde ifade ettiler.

NELER YAPILMIŞTI?

Yıllardır istenilen nitelikte olmayan Boztepe’nin yolu asfaltlandıktan sonra satış yapan esnafın düzensizliği ortadan kaldırılarak 27 adet satış büfesi konuldu. Halka açık alan trafiğe kapatılarak gürültü ve görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı. Halka açık alan begonit taşla kaplanarak yürüyüş yolu haline dönüştürüldü. Temizliği her gün intizamlı bir şekilde gerçekleştirilen alanda yeni turistik tesis ve restoranlar hizmete alındı.  Yamaç paraşüt pisti yenilendi. Otopark, çevre aydınlatma, yağmur suyu ve alt yapı çalışmaları yenilenen Boztepe, modern ve model görünümüyle turizmde iddialı bir konuma geldi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir