https://www.unyegundemhaber.com/

otomobil ile kamyon çarpıştı: 3 ölü

Akkuş’ta otomobil ile kamyon çarpıştı. Kaza da 3 kişi hayatını kaybetti 2 kişi ağır yaralandı.

Ordu’nun Akkuş ilçesinde meydana gelen korkunç trafik kazası 3 can aldı. Sabah saatlerinde meydana gelen kazada, bir otomobil ile bir kamyonun çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Akkuş ilçesi ana yolunda gerçekleşti. Henüz belirlenmeyen nedenlerle otomobil ile kamyonun çarpıştığı kazada, her iki araç da büyük hasar gördü. Kazayı görenler hemen olay yerine çağrılan sağlık ekiplerine yardım ettiler. Kazada bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza sonucu ağır yaralanan 3 kişi ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye sevk edildi.

Kazanın ardından olay yerine gelen jandarma ekipleri, kaza nedenini araştırmak amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kazada hayatını kaybeden Mustafa Kocakoç, eşi Güllü Kocakoş ve oğlu Samet Kocakoç çarşamba günü Akkuş Karamancık Mahallesi’nde toprağa verilecek. Kazada ağır yaralanan 8 yaşındaki Abdurrahman Tonkal ile İsmail Kocakoç, ve Halime Tonkal’ın ise tedavisi devam etmekte.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir