https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI BAŞARILI SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı bilek güreşinde Dünya ve Türkiye derecesi yapan sporcuları ağırladı. Başkan Tavlı sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederken sporcular ise amatör spora verdiği destek nedeniyle Başkan Tavlı’ya teşekkür etti.

ÜNÇEK Spor Kulübü Bilek Güreşi’nde Dünya ve Türkiye dereceleri elde etti. Kulüp sporcularından Hüsrev Doğru Dünya 2.si, Yasemin Balcı Türkiye 3.sü, Havvanur Ateş Okul Sporları Türkiye 2.si ve Fatih Köseoğlu Türkiye 3.sü oldu. Başarılı sporcular Kulüp Başkan Yardımcısı Ceyhan Gür ile birlikte belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti

BAŞKAN TAVLI “GENÇLERİMİZİN BAŞARISIYLA GURUR DUYUYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı sporcuları tebrik ederek, “İlçemizin ülke genelinde ve Dünya’da başarılı sporcular yetiştirmesi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Gençlerimizin sportif başarılarıyla gurur duyuyoruz. Biz de sporcularımızı tebrik ediyor her zaman yanlarında olacağımızı ifade ediyorum” dedi.

BAŞKAN YRD. GÜR, “BAŞKANIMIZA DESTEKLERİ NEDENİYLE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

ÜNÇEK Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ceyhan Gür ise Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya spora ve sporcuya verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. Gür, “Belediye Başkanımız her zaman hem kulübümüzün hem de Ünye’de faaliyet gösteren diğer kulüplerin yanında olmuştur. Amatör spora ve gençlerimize her zaman katkı ve destek sunmuştur. Sporcularımızın azmi ve Belediye Başkanımızın destekleriyle ilçemizi en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir