https://www.unyegundemhaber.com/

PATPAT HIRSIZLARI YAKALANDI

Faili Meçhul “Hırsızlık” Olayının Aydınlatıldı.Ordu İl Jandarma KomutanlığıTarafından yapılan operasyonlarda hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı. olayla ilgili açıklama söyle;

Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında 17 Şubat 2024 tarihleri arasında Fatsa ilçesi Bolaman Mahallesinde faili meçhul (3) “Tarım Aracı ve Aletleri (Pat-Pat) Hırsızlığı, (2) ‘‘Açıktan Hırsızlık’’ ve (1) ‘‘Konut Dokunulmazlığını İhlal’’ olayları meydana gelmiştir.

Olayın aydınlatılmasına yönelik; Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ve Asayiş Timleri tarafından yapılan kapsamlı araştırmalar neticesinde bahse konu olayları gerçekleştiren şüphelilerin B.Ö. (17/E), İ.B. (16/E) ve E.A. (14/K) isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir.

Şüpheliler, çaldıkları (3) adet Tarım Aracı (Pat-Pat), çok miktarda muhtelif yiyecek ve içecek malzemeleri ile birlikte yakalanmış olup hırsızlığa konu malzemeler müştekilere teslim edilmiştir. Olay ile ilgili (3) şüpheli adli makamlara sevk edilmiş, (2) şüpheli şahıs tutuklanarak Ünye M Tipi K.C.İ.K.’na teslim edilmiş, (1) şüpheli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.



            Kamuoyuna saygıyla duyurulur.



                                                                                                   ORDU VALİLİĞİ

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir