https://www.unyegundemhaber.com/

PİTBULL CİNSİ KÖPEKLERİN SALDIRDIĞI ÇOCUK YARALANDI

Pitbull cinsi 2 köpeğin site bahçesinde saldırdığı 4 yaşındaki Asiye Ateş, ağır yaralandı. Köpekleri besledikleri belirlenen 5 kişi ile site güvenlik görevlisi gözaltına alındı.

Korkunç olay dün Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde meydana geldi. Bir sitede oturan 5 kişiye ait 2 köpek, site çalışanının 4 yaşındaki çocuğuna saldırdı.

Köpekler küçük Asiye Ateş’i baş ve boğaz bölgesinden hayati tehlike oluşturacak şekilde yaraladı.

Çığlıkları duyan vatandaşların yardımı sonucu güçlükle kurtarılan çocuk, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki müdahalenin ardından özel hastaneye sevk edilen Asiye Ateş’in tedavisi sürüyor.

Dün gece saatlerinde geçirdiği ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alınan çocuğun durumunun iyiye gittiği

belirtildi.

Köpek sahiplerine 30’ar bin TL, site yönetimine 22 bin TL ceza

Olayla ilgili 5 kişi ve site güvenlik görevlisi gözaltına alındı. Köpek sahiplerine Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 30’ar bin lira ceza ve site yönetimine Valilik tarafından 22 bin lira ceza verildi. 

Adliyeye sevk edildiler

6 şüphelinin jandarmadaki sorgusu tamamlandı. Şüpheliler, jandarma eşliğinde sağlık kontrolünden geçirilerek, adliyeye sevk edildi. 

İki köpek, Yetkililer tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edilmişti. 

TRT HABER

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir