https://www.unyegundemhaber.com/

RİSK OLUŞTURAN METRUK BİNALAR YIKILIYOR

RİSK OLUŞTURAN METRUK BİNALAR YIKILIYOR

Ünye Belediyesi, tehlike oluşturan metruk binaların yıkımını sürdürüyor.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatı ile ilçe genelinde tehlike oluşturan metruk binaların yıkımı, 2022 yılında da devam ediyor. Gürecülü Mahallesi’nde bulunan ve risk oluşturduğu tespit edilen metruk binanın yıkım işlemlerine başlandı.

Başkan Tavlı; “Talepler ve İncelemeler Doğrultusunda İşlem Yapıyoruz”

Kent genelinde 3 yıllık süre 70’den fazla metruk binanın yıkım işlemini gerçekleştirilirken Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Hemşerilerimin istek ve talepleri doğrultusunda ilgili birimlerimiz tarafından yapılan inceleme ve tespitlerle mahallelerimizde risk oluşturan binalarda yıkım çalışmalarını sürdürüyoruz. Böylelikle binanın farklı amaçlarla kullanımını hem önlemiş oluyoruz hem de çevre sakinleri açısından olası can ve mal kaybının önüne geçmiş oluyoruz. Bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmalarla 2019 yılından bu yana tehlike oluşturan 70’den fazla metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik. Çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir