https://www.unyegundemhaber.com/

ŞAHİN İYİ PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde milletvekili olmak için aday adaylığı açıklamaları devam ederken Onur Şahin’de İYİ Parti’den aday adayı oldu.

Cumhurbaşkanlığı seçimiyle birlikte yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili seçimleri için aday adaylık açıklamaları gelmeye devam ediyor. İYİ Parti’de Onur Şahin, Ordu Milletvekili aday adayı oldu.

Ordu Ziraat Odası eski Başkanı ve Ulusal Fındık Konseyi (UFK) eski Başkan Vekili de olan Onur Şahin bir dönem MHP’den Ordu Belediye Başkanlığına aday olmuştu. Onur Şahin, Parti binasında aday adaylığıyla ilgili açıklamada bulundu.

Adaylığıyla ilgili açıklama yapan Şahin, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener‘in önderliğini yaptığı siyasi hareketin başlangıcından İYİ partimizin kuruluşuna ve partimizin ilimizde teşkilatlanmasına kadar her safhasında yer aldığım ve 3 dönemdir de Genel Kurul Delegeliği görevi üstlendiğim İYİ Partimizin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçiminde İYİ Parti Ordu Milletvekili Aday adaylığına başvuru kararı almış bulunmaktayım” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir