https://www.unyegundemhaber.com/

ÖZGEN AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI

Avukat İrfan Özgen Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

İrfan Özgen, “1967 yılında Fatsa’da doğdum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. İlk orta ve lise eğitimini Fatsa’da tamamladıktan sonra yükseköğrenim için Ankara Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesini bitirdim. Bir süre Muhasebe – Finansman Öğretmeni olarak çalıştım. Öğretmen olarak çalışırken İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdim. Avukatlık mesleği Öğretmenlik Mesleği ile uyuşan meslekler arasında olduğundan öğretmenlik mesleği ile serbest avukatlık mesleğini birlikte yürüttüm. 2008 yılından sonra Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünde avukat olarak görevlendirildim. 2020 yılında emekli oluncaya kadar bu görevime devam ettim.

Halen Serbest Avukat Olarak Fatsa İlçesindeki Ofisimde Çalışmaktayım.

Memuriyet görevim sebebiyle üye olamama rağmen Ak Parti ilçe teşkilatının kuruluşunda gönüllü olarak faaliyetlerde bulundum.

Her dönem seçim çalışmalarında adayların yanında oldum, birlikte çalıştık. Ak Parti Fatsa İlçe Teşkilatında memuriyetten emekli olduğum 2020 yılından bu yana ise aktif üyeyim.

Önümüzde ki genel seçimlerde Ak Parti’den Milletvekilliğine Aday Adayıyım” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir