https://www.unyegundemhaber.com/

ŞAHİN VE EKİBİ ZİRAAT ODASINI ZİYARET ETTİ

Zaman zaman ziyaretler düzenleyen Saadet Partisi Ünye İlçe Teşkilatı, genel merkezin çiftçilerle ilgili yapacağı Zoom kongresi öncesinde Ünye Ziraat Odasını ziyaret etti.

Saadet partisi Ünye İlçe Teşkilatı, Genel Başkanlığı Zoom üzerinden yapacağı çiftçi kongresi Ünye’de bulunan Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman’ı ziyaret ettiler.

Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin yaptığı açıklamada şu sözleri ifade etti;

“Saadet partimiz genel merkezimizin tertiplemiş olduğu düzenlemiş olduğu kongreler çerçevesi içerisindeki bu haftaki ziyaretimiz Ünye Ziraat odası başkanı Osman Sarı Kahraman Bey biliyorsunuz genel merkezimiz geçen hafta itibarıyla esnaf kongreleri ile çalışmalara başlamıştı.

Bu hafta çiftçi kongremiz gerçekleşecek inşallah bu bağlamda da çiftçilerimizin sesi olan çiftçilerimizin buradaki merkezi anlamdaki temsilcileri olan Ziraat odamızın kıymetli başkanı sayın Osman Sarı Kahraman Bey ziyarete geldik. Buradaki amacımız genel başkanımızın katılımıyla tüm Türkiye’deki işçi kardeşlerimizin sıkıntılarının problemlerini dile getirildiği bu Pandemi dolayısıyla zorda olan tüm çiftçi kesiminin dinlenildiği ve neticesinde çözüm önerileri ortaya konularak bunların halkla paylaşıldığı bir program gerçekleştireceğiz.

Bu programımız 10 Haziran 2021 Perşembe günü 11.00’da gerçekleşecek. Bu programda Karadeniz’in sesi olan yani geçim kaynağımız olan fındığımızın ve buradaki problemleri sıkıntıları dile getirecek olan Osman Sarı Kahraman Bey inşallah bu programda söz alacak genel başkanı tüm Türkiye Ünye’yi dinleyecek.

Ben bu programlarımızın önümüzdeki haftalarda devam edecektir. 24 Haziran’da saat 20.00da işçi kongremizi yapacağız. Akabinde 1 Temmuz’da saat 14.30 da öğrenci kongremizi gerçekleştireceğiz. 15 Temmuz 2021’de saat 14.30’da da ev hanımları ile alakalı kongre gerçekleştireceğiz. Hemen hemen Saadet partisi bu bağlamda tüm kesimlere ulaşmaya çalışıyor az önce de ifade ettiğim gibi bu Pandemi dolayısı ile zorda kalan sıkıntı yaşayan tüm kesimle alakalı bir proje bir çalışma yürütülüyor.

Bu programımız perşembe günü ve onun akabinde programlarımız sosyal medyadan Facebook Twitter zoom ve YouTube üzerinden yayınlanacaktır. Bizleri kabul eden Sayın Osman Sarı kahraman başkanımıza şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum.”

Ziyaretleri için memnun olduğunu ifade eden Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman ise konuşmasında şu sözleri belirtti.

“Saadet partimizin çok kıymetli başkanı Sayın Yönetim kurulu üyeleri hoş geldiniz diyorum. Siyasi partiler siyasetimizin değişmez unsurudur. Tarım deyince de akan sular bizim tarafımızdan durur. Üretim her şeyin önünde gelir son günlerde son aylar ve yıllarda yaşadığımız Pandemi de bu salgın hastalıkta Türk tarımının önemini bir kat daha ortaya çıkarmıştır. Değişmez kuraldır üretim dolayısıyla bu anlamda bize kim hangi konuda tarımın gelişmesi sorunları ve çözüm üretmeleri konusunda kim yanımızda olursa biz onunla karşılıklı anlatırız derdimizi bu açıdan şahsınıza sayın genel başkanını saygıyla selamlıyorum. Perşembe günkü toplantıya seve seve katılacağım ama ben de bildirmek isterim.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir