https://www.unyegundemhaber.com/

ŞAMPİYON HALTERCİ MELİHCAN SÖZÜNÜ TUTTU

Milli Halterci Melihcan Günay daha önce ki katılmış olduğu A52 TV’de ki programda verdiği sözü tutarak Avrupa Şampiyonasına adını yazdırdı.

Melihcan Günay Finlandiya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası sonrasında A52 TV Genel Yayın Yönetmeni Yunus Zor ve Spor Gündem program moderatörü ve Ünye Gündem Haber imtiyaz sahibi Gökhan Beşikcioğlu’nu ziyaret ederek şampiyona öncesi ve sonrasının değerlendirmesini yaptı.

Milli Halterci Melihcan Günay yaptığı basın açıklamasında şu sözleri ifade etti;

“Bir madalya sözüm vardı, sözümü yerine getirdiğim için çok mutluyum. Kendimden emindim sözü verirken bu madalyayı alacağıma inanıyordum, başardım ve aldım. Öncesinde kamp sürecim oldu o çok zordu benim için 2 aylık bir süreçti ama benim için kısa bir süreydi bu yüzden zor hazırlandım. İnancım kendime tamdı ve bu yüzden başardım.

Türkiye Olimpiyat Atletizm Merkezine sonrasında bir Türkiye Şampiyonası ve ardından Büyükler Dünya Şampiyonası kampı başlayacak. Türkiye şampiyonası olursa oradan da bir şampiyonluk söz veriyorum. 2-3 değil şampiyonluk sözü veriyorum. Altın madalyayla geleceğim bu sefer. Kampa gideceğim ondan sonra o kampta da Büyükler Dünya Şampiyonasına hazırlanacağım inşallah güzel geçerse katılmak ilk amacım çünkü zor. Olimpiyatlardan sonra gelen en baba yarışma diyebiliriz, o yüzden katılmak zor madalya almak daha da zor ama kendime güveniyorum şu an ki sürecimde madalyanın sevincini yaşadığım için çalışmaya daha sonra bakacağım yani planlarım daha ileride, ilk başta ki amacım Dünya Şampiyonasına katılmak madalya gelirse ne hoş bana. 

Ben A52TV’ye Gökhan Beşikcioğlu abime teşekkür ediyorum ve buradan madalyalarımı biriktirdiğim bir yer bir ofis gibi olan Arif Çetinkaya kardeşimde orada bana yer açtığı için ve. Ankara Büyük Şehir Belediyesi Kulübüme de çok teşekkür ediyorum.” dedi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir