https://www.unyegundemhaber.com/

ŞAMPİYON MAÇA HAZIR

Ünye 1957 Spor şehir stadyumunda Pazar günü kendi evinde oynayacağı maç öncesi sıkı hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Yeni teknik Direktör Ufuk Uysal koordinesinde hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı takımın hedefinde ise lig sonu şampiyonluk var.
“Ağır Bir Yük Aldığımızın Bilincindeyiz”
Ünye 1957 Spor için ağır bir yük alarak bu sorumlulukla çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Teknik Direktör Ufuk Uysal,” Takımda şu an moral olarak iyiyiz. Tabi yeni bir teknik ekip geldi. Sonuçta bir oyun model değişikliğimiz olacak. Bizde üzerinde çalışmalar yapıyoruz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Sonuçta bizden öncede maç kazanmış bir takımız. Üç tane galibiyeti olan bir takımız. Görevimizin ve ne kadar ağır bir yük aldığımızın bilincindeyiz. Onun üzerinde çalışmalar yapıyoruz.

Ünye 1957 Spor bu ligin mutlak favorisi ve şampiyonluğun en güçlü adayıdır. Ama onun yanında arkamızda iki tane rakibimiz var. Birisiyle bu hafta oynayacağız. Onun hazırlığını yaptık ve genelde maçları analiz ederek ona göre oynayacağız. Rakibimizi de bütün teknik ekip olarak izledik. Rakibimizin gücünü ve zayıf yanlarını biliyoruz. Sonuçta gol yememiş bir takımla oynayacağız. Taraftarımızı kazanma odaklı bir takım izlettirmeyi hedefliyoruz. Tabi biraz oyun oturtma açısından biraz zamana ihtiyacımız var.

Oyun seyrinin zevk vereceğini düşünüyorum” dedi.
Takım kaptanlarından olan Doğan Özcan ise,” Öncelikle hocam bize güç kattı. İnşallah sezon sonu hep beraber mutlu sona ulaşırız. Bizim geçen seneden kalan bir yarım işimiz vardı ve onu tamamlayacağız. Bu sene başımız dik bir şekilde şampiyonluğa doğru hocamızla beraber çalışmalarımızda lig sonunda gülen taraf olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir