https://www.unyegundemhaber.com/

Şampiyon Takım Doğrudan BAL Ligine Çıkacak

Ordu 1. Amatör Lig takımlarına TFF 3. Lig’e yükselme ve küme düşme ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı. Şampiyon olan takımın doğrudan BAL Ligi’ne çıkacağı ve playout ile playoff maçları olmayacağı açıklandı. Detaylar şu şekilde:

Ordu 1. Amatör Lig takımlarına TFF 3. Lig’e yükselme ve küme düşme ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı. Şampiyon olan takımın doğrudan BAL Ligi’ne çıkacağı ve playout ile playoff maçları olmayacağı açıklandı. Detaylar şu şekilde:

Şampiyon Takım Doğrudan BAL Ligine Çıkacak

Ordu 1. Amatör Lig’de sezon sonunda birinci sırayı alan takım, doğrudan BAL Ligi’ne çıkma hakkı elde edecek. Bu takım playout veya playoff maçlarına katılmadan üst lige yükselecek.

Playout ve Playoff Uygulanmayacak

Sezon sonunda TFF 3. Lig’e yükselmek veya küme düşmemek için playout veya playoff maçları düzenlenmeyecek. Dolayısıyla, takımlar doğrudan lig sonu puan tablosuna göre sıralanacak.

Küme Düşme ve Yükselme Belirlenecek

Sezon sonunda puan tablosunda üst sıralarda yer alan takım, BAL Ligi’nde kalmaya hak kazanacak. Alt sıralarda yer alan takım ise kümeye düşecek. Ayrıca, yerel lig birincisi olan takım da BAL Ligi’ne yükselecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir