https://www.unyegundemhaber.com/

Şanlıtürk: Çocuklar Yaşasın, Katiller Kahrolsun

Ordu Valiliği tarafından düzenlenen Filistin’e destek yürüyüşüne katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, vahşetin bir an önce bitmesini dileyerek, “Çocuklar yaşasın, katiller kahrolsun” dedi.

Filistin’e destek yürüyüşünün ardından açıklamalarda bulunan MHP ORDU Milletvekili Naci Şanlıtürk; “Ordu İl Başkanımız Mehmet Özçelik ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte; Valiliğimiz tarafından düzenlenen Filistin’e destek yürüyüşüne katıldık. Filistin’de çocuk, kadın, yaşlı demeden binlerce masumu katlederek insanlık suçu işleyen İsrail’i lanetliyoruz. Bu zulmün bir an önce bitmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

“İki Devletli Bir Yapı Hayata Geçirilmelidir”

Milletvekili Şanlıtürk, açıklamasının devamında; “İsrail-Filistin arasındaki ağırlaşmış sorunun yegâne çözümü, bölgede iki devletli bir yapının acilen ve uluslararası toplumun desteğiyle hayata geçmesidir. 1967 sınırları dâhilinde başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız ve egemen bir Filistin devleti mutlak surette tezahür ve tecelli etmek durumundadır. Akan kanın durması, adaletin ihyası ancak bu sayede mümkündür.

“Çocuklar Yaşasın, Katiller Kahrolsun”

Sivil ve masum insanlara yönelik saldırıları nefretle kınıyor, hayatlarını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyor, yaralılara şifalar temenni ediyorum. Vahşet bitsin, insanlık birleşsin. Niyaz ederim ki dehşet son bulsun, dualarımız kabul olsun. Çocuklar yaşasın, katiller kahrolsun” şeklinde konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

DOKAP, 2024 Yılında Ordu’da 11 Projeyi Destekleyecek

DOKAP, 2024 Yılında Ordu’da 11 Projeyi Destekleyecek 2024 Yılı Yatırım Programı kapsamında Doğu Karadeniz Projesi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir