https://www.unyegundemhaber.com/

ŞEHİT ATEŞİ AKKUŞ’A DÜŞTÜ

24 Temmuz 2021 tarihinde Fırat Kalkanı Bölgesinde gerçekleştirilen hain terör saldırısında, Akkuş ilçemizden İs. Asb. Çvş. Fatih GÜNEY şehit düşmüştür.

Suriye’de Fırat Kalkanı Bölgesi El Bab/Hawzan Üst Bölgesi yakınlarında kirpi zırhlı aracına terör örgütü tarafından yapılan saldırıda iki askerimiz şehit düştü, iki askerimiz de yaralandı.
Şehit düşen askerlerimizden birinin Ordu’nun Akkuş Akpınar Mahallesi nüfusuna kayıtlı Astsubay Çavuş Fatih Güney olduğu bildirildi.
Milli Savunma Bakanlığı’ndan saldırıyla ilgili yapılan açıklama da şöyle;
“Fırat Kalkanı Harekâtı bölgesinde 24 Temmuz 2021 tarihinde bir üs bölgemize intikal halinde olan Kirpi aracına yapılan saldırı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.”

Şehidimizin naaşı, bugün saat 11.30 dolaylarında Ordu-Giresun Havalimanında törenle karşılanarak. Ardından ikindi namazını müteakip Akkuş’un Akpınar Mahallesinde Yeniköy ilköğretim okulu bahçesinde yapılacak tören ve kılınacak cenaze namazından sonra Yeniköy aile mezarlığına defnedilecektir.

Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve aziz Milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Ruhu şad olsun.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir