https://www.unyegundemhaber.com/

SEYİT TORUN KAPALI PAZAR ESNAFININ DERDİNİ DİNLEDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve beraberindekiler Ünye’ye gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Kapalı Pazar esnafının derdini dinleyen Torun yerel belediyelerdeki başarıları ve Gülyalı Belediyesi örneği vererek açıklamalarda bulundu.

“Yereldeki Belediyelerimiz Vatandaşlarımızın Hizmeti İçin Çabalıyor”

CHP’nin aldığı belediyelerde hizmetlerin vatandaşların menfaatlerine çalıştığını söyleyen Torun, “ Yerel seçimlerin öncesinde bir sürü bilgi kirliliği yarattılar. Belediye başkanı adaylarımıza ithamlarda bulunarak, yardımları keseceğimizi, teröristleri işe alacağımızı diyerek bizi karaladılar. Ancak bu güne bakıldığında yardım kesilmedi aksine yerine 3–4 kart arttırıldı. Teröristlerin işe alındığını söylediler ve iddia ettiler bir kişiyi dahi bulamadılar. Ama şu anda belediyelerimiz tasarruf ediyor. Kaynaklarını doğru yerde kullanıyor ve vatandaşlarımızın hizmetlerini öncelik sayıyor. Ve uçuk kaçık projelerle uğraşmıyorlar. Vatandaşın her bir kuruşunun değerini biliyor” şeklinde konuştu.

“Torun’dan Gülyalı Örneği”

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin başkanlığı boyunca iyi hizmetler ifade ettiğini söyleyen Torun, “Gülyalı ilçemizdeki belediye başkanımız Ulaş Tepe, şu anda belediye borçlarını ödedi, yollarını beton yaptı ve vatandaşlarımızın her bir dediğini yerine getiriyor. Ve şu an turna suyunda Ordu turizmine çok önemli katkıda bulunacak önemli bir alanın düzenlemesini yapıyor. Bunu ise kendi öz kaynaklarıyla yapıyor. Vatandaşın her bir kuruşunu kutsal bilerek yerinde harcayarak yapıyor” ifadelerini kullandı.

Seyit Torun kapalı pazarda yapmış olduğu esnaf ziyaretlerinde Ünye’nin İl olma konusunda yapmış olduğu açıklamada,

Ünye’nin il olması konusunda “Gerçekten böyle bir karar alınırsa biz de altına imza atarız. Ama uygulanmayacaksa ısıtıp ısıtıp gündeme getirmenin bir anlamı yok.” dedi.

Ardından bir süre önce vefat eden CHP eski ilçe Başkanı Dr. Osman Nuri Işık’ın ve Anavatan Partisi İlçe eski Başkanı İsmail Torunoğlu’nun ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir