https://www.unyegundemhaber.com/

“Sıkılmadık el bırakmayacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi  tarafından başlatılan, 12 İlde yürütülen ve başkanlığını CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzünün üstlendiği “Saha Çözüm” projesi, Ordu’da Faaliyetini sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partili gençler, seçime yönelik yürüttükleri  “Saha Çözüm “ Projesi çalışmaları  kapsamında bugün  CHP Ünye İlçe teşkilatını ziyaret ettiler.

Ordu genelinde 16 İlçede “Sıkılmadık el bırakmayacağız” parolasıyla hareket eden CHP Gençliği; Ünye’de el sıkmaya, çözüm üretmeye devam ediyor.

CHP Gençlik Kolları “Saha Çözüm” Projesi kapsamında Ünye İlçe binası önünde basın açıklaması gerçekleştirerek hedeflerinden bahsetti.

Konuya ilişkin CHP Ünye Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Sencar yapılan basın açıklamasında şu demeçlerde bulundu;

“Oylara Değil Gönüllere Talibiz”

“Saha çözüm çalışmalarımız yaklaşık bir ay önce Ordu’da başlamıştı. 16 İlçemizde ilk ziyaretler gerçekleştirildi. İş yeri ve Hanelerimizin 16 ilçede ki ziyaretlerini tamamlamış bulunmaktayız. Geçen hafta Fatsa da başlayan çalışmamız bu hafta Ünye’de başlayacak. Önümüzde ki günlerde ziyaretlerimiz Ünye’nin çeşitli noktalarında devam edecek. Sıkılmadı el , girilmedik yer bırakmadan esnafımızın ve halkımızın dertlerini dinleyeceğiz. Çözüm yollarına ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Parti olarak sadece oylara değil gönüllere de talip olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bu çalışmada beraber mücadele verdiğim arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir