https://www.unyegundemhaber.com/

Toprak Koruma Kurulu Toplantısı, Vali Erol’un Başkanlığında Yapıldı

Toprak Koruma Kurulu Toplantısı, Vali Erol’un Başkanlığında Yapıldı


5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ve uygulama Yönetmeliği kapsamında her ay gerçekleştirilen Toprak Koruma Kurulu Toplantısı, Vali Muammer Erol’una başkanlığında yapıldı. 
Toplantıya, Vali Muammer Erol’un yanısıra  İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Ersin Soydan, İl Defterdarı İbrahim Bayraktar, İl Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Hüseyin Öztürk, OBB Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı Murat Günaydın ile diğer kurul üyeleri katıldı.


Toprak Koruma Kurulu Toplantısı öncesinde bir ilki gerçekleştiren Vali Muammer Erol, Kurul üyeleri ile birlikte toplantı gündeminde yer alan Altınordu, Fatsa ve Korgan ilçelerindeki tarım arazilerini yerinde inceledi.


Toplantıdan bir gün önce arazi üzerinde yapılan incelemenin ardından toplanan Toprak Koruma Kurulu’na, taleplere ilişkin bir sunum yapılarak, detaylı bilgilendirmede bulunuldu. 
Yapılan sunumun ardından kurul üyeleri, toplantı gündeminde yer alan talepleri değerlendirerek, karara bağladı. 


Toprak Koruma Kurulu’nda alınacak kararların önemli olduğuna dikkat çeken Vali Muammer Erol, “Alacağımız kararlarda kamu yararını gözetmeliyiz. Onun için de görmeden karar vermeyelim diye sizlerle birlikte toplantı öncesinde yerinde inceleme yaptık. Bundaki amacımız da en doğru kararı vermektir” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir