https://www.unyegundemhaber.com/

ÜFK ÇORUM YOLCUSU

2022 – 2023 sezonu U-14 Türkiye Şampiyonası grup merkezleri belli oldu. İl birincisi Ünye Futbol Kulübü Çorum’a, il ikincisi Galataspor ise Giresun grup merkezine katılım sağlayacak.

U-14 Türkiye Şampiyonası 72 ilden 122 takımın katılımı ile 6’şar takımlı 17 grupta 30-31 Mart ve 01 – 02 Nisan 2023 tarihlerinde toplam 22 tarafsız grup merkezinde oynanacak.

Askf Başkanı Metin Kır, Tüfad Başkanı Turgut Kır, Futbol İl Temsilcisi Fatih Çelebi, Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk ve Galataspor Kulüp temsilcilerinin katılımıyla Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda yapılan kura çekimi ile katılım sağlanacak grup merkezleri belirlendi.
Ordu Şampiyonu olarak 1. Kademe müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan Ünye Futbol Kulübü, Çorum grup merkezinde Kayseri, Kırşehir, Amasya, Çankırı, Kastamonu il temsilcileri ile mücadele edecek. İl ikincisi olarak yine 1. Kademe müsabakalarında katılacak olan Galataspor Kulübü ise Giresun merkezinde Sivas, Trabzon, Samsun, Erzincan ve Tokat temsilcileri ile karşı karşıya gelecek.

Kura çekimi sonrasında Askf çalışanı Dilek Şensoy Topaloğlu’na sürpriz doğum günü pasta kesildi.

-Tamtürk; “İlimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz”-

Kura çekimi sonrasında açıklamalarda bulunan Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk şu ifadelere yer verdi; “Sezon başında hedefimizi Türkiye finalleri olarak belirlemiştik. Şimdi bu hedefimizi ileriye taşıyarak 1. Kademe müsabakalarında da birinci olarak bir üst kademeye çıkmak olarak belirledik. Bunun için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlimizi temsil edecek olmamın gururu ile en iyisini yapacağımıza olan inancımız tamdır. Ben Giresun’daki grup merkezinde mücadele edecek olan Galataspor Kulübü’ne de başarılar diliyorum. Ayrıca Askf ve Tüfad başkanlarımız ile İl Futbol Temsilcimize de desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

19 litre kaçak içki ele geçirildi

19 litre kaçak içki ele geçirildi KOM ekipleri tarafından durdurulan araçta 19 litre kaçak içki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir