https://www.unyegundemhaber.com/

ÜFK TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GALİBİYETLE BAŞLADI

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen U-14 Türkiye Şampiyonası ilk maçında Amasya Özel İdare Spor Kulübü ile karşılaşan Ünye Futbol Kulübü sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Çorum grup merkezinde başlayan 1. Kademe müsabakalarında turnuvanın ilk maçında Ünye Futbol Kulübü sahne aldı. Çorum Devane Spor Tesislerinde oynanan müsabakada Yüksel Basar, Çiğdem Varan ve Serhat Doğan hakem üçlüsü görev yaparken mavi siyahlılar sahaya Göktuğ Gündüz, Serkut Taha Çakır, Ahmet Yasin Duranoğlu, Miraç Akif Güven, Yunus Emre Altun, Yiğit Tepe, Umut Tutar, Egemen Arslan, Emir Kağan Çifci, Fatih Çat, Ahmet Egehan Köse onbiri ile çıktı. Ahmet Yusuf Cenan, İsa Güner, Bahadır Çelik, Atilla Aykun, Halid Özalp, Tufan Aydın, Ahmet Selim Gül forma bekleyen isimler oldular.

Amasya Özel İdare karşısında maçın başından sonuna kadar oyunun üstünlüğünü elinde bulunduran mavi-siyahlılar 25. dakikada Ahmet Egehan Köse, 53. dakikada Fatih Çat’ın ayağından iki ayrı devrede bulduğu iki golle sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Ardından oynanan müsabakalarda Kayseri Erkiletspor rakibi Kırşehir 40 Şehir Gücü’nü 4-0 mağlup etti. Ünye Futbol Kulübü şampiyonada ikinci maçında Çankrı Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek.

-Kaygusuz; “Türkiye Şampiyonasında olmak gurur verici”-

Ünye Futbol Kulübü U-14 takımının başarılı antrenörü Aykut Kaygusuz hedeflerinin birinci olarak bir üst kademe müsabakalarına katılmak olduğunu belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İlimizde yapılan U-14 ligini başarılı bir sezon geçirerek bitirmiş bulunmaktayız. Şimdi Çorum ilinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları için buradayız. İlk gün müsabakasında iyi bir mücadele örneği sergileyerek galip geldik. Çok çalıştık inşallah yolun sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşarak Ünye’ye bir şampiyonluk kupası daha getirmek istiyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN KIR, AMATÖR SPORLARA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı Metin Kır’ın İnsan üstü Performansıyla İz bırakmaya devam ediyor.Ordu’nun spor …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir