https://www.unyegundemhaber.com/

ÜFK UYGUN ADIM! 3-0

U-15 ligi mücadelesinde Kabadüz Belediyespor’u ağırlayan Ünye Futbol Kulübü, rakibi karşısında üç puanı üç golle aldı.

A grubunda mücadele eden mavi-siyahlılar geçtiğimiz hafta Kirazlimanı engelini 6-1’lik skorla aşarken, 8. Hafta randevusunda ise Kabadüz Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

Cevizdere Tesislerinde Musfata Göktürk Doğuş, Alperen Dirican, Efe Ataç hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ev sahibi ekip sahaya İsa Tuğra İmece, Mehmet Efe Öztürk, Ahmet Egehan Köse, Doğukan Boz, Kıvanç Kılıç, Selim Sekmen, Egemen Arslan, Yunus Emre Altun, Tanercan Hatipoğlu, Emir Kağan Çifci, Abdussamet Uslurak onbiri ile çıkarken, Necip Eymen Arslan, Fatih Çat, Metehan Tombaş, Yiğithan Güler, Yiğit Özcan, Kaan Galip Ocak ile Beyazıt Utkan Ayvaz forma bekleyen isimler oldular.

Konuk ekip Kabadüz Belediyespor ise Arda Şahin, Yasin Ev, Buğra Bayhan, Furkan Güneş, Bedirhan Kırbaş, Tuğra Karaman, Bedirhan Çıtak, Giray Mert Baş, Berkay Aydın, Taner Çakır, Bilgihan Ev onbiri ile sahada yer alırken Kayra Alaçam, Furkan Öztop, Ege Aydıner, Emre Öztürk, Mert Türkmen, Kadir Erdem ve Miraç Okutan oyuna sonradan dahil olan isimler oldular.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Emir Kağan Çifci’nin iki golü ve Doğukan Boz’un ayağından kazandıkları penaltı golü getirirken, mücadeleci oyunları ve başarılı futbolları ile alkış aldılar. Bu sonuçla puanını 18’e çıkaran mavi-siyahlılar lider Orduspor’un ardından ikinci sıradaki konumunu devam ettirdi.

-Şentepe; “Amacımız önce play-off, sonra adımızı finale yazdırmak”-

Ünye Futbol Kulübü U-15 takımı antrenörü Erdal Şentepe galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederken açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Devamlı kazanarak, kazanma alışkanlığı elde eden bir grup ile çalışıyoruz. Bu takımımızın özgüvenini arttırıyor. Amacımız lig sonunda play-off gruplarında yer alarak adımızı finale yazdırmak. Bunun için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Ünye Futbol Kulübü bir sonraki hafta deplasmanda Kotyora takımı ile karşılaşacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

19 litre kaçak içki ele geçirildi

19 litre kaçak içki ele geçirildi KOM ekipleri tarafından durdurulan araçta 19 litre kaçak içki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir