https://www.unyegundemhaber.com/

ÜFK’DAN ÇİFTE GALİBİYET!

U-14 liginde deplasmanda Ordu İdmanyurdu’nu 12-0 mağlup etmeyi başaran Ünye Futbol Kulübü, U-12 liginde ise Fatsaspor’u 10-2’lik skorla adeta gole boğdu.

U-14 liginde şampiyonluk mücadelesi veren mavi-siyahlılar Ordu Karşıyaka Tesislerinde hakem Barış Teriz’in yönettiği müsabakada Atilla Aykun’un 5, Metehan Aşlama’nın 3, Görkem Yiğit Ocakdan’ın 2 ve Poyraz Efe Çamoğlu ile Furkan Doğan Yılmaz’ın kaydettiği gollerle sahadan 12-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 29’a çıkaran Ünye Futbol Kulübü A grubunda liderliğini sürdürmeye devam etti.

U-12 liginde Çınarsuyu Tesisleri’nde ağırladığı Fatsaspor karşısında maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar oyun üstünlüğünü elinde tutan küçük yıldızlar rakibine şans tanımadı. Hakem Ahmet Erdem Sezgin’in düdük çaldığı müsabakada ev sahibi Ünye temsilcisine üç puanı getiren gollerin altında Haktan Emir Özden’in beş golünün yanı sıra Ahmet Dursun Ocakdan, Yakup Fıkıl, Vefa Alkış, Burak Ahmet Yıldırır ve Ömer Yazıcıoğlu’nun gol imzaları vardı.

Haftayı U-14 ve U-12 liginde çifte galibiyetle kapatan mavi-siyahlılarda çifte sevinç yaşanırken, U-16 liginde grubunda lider durumda bulunan U-16 takımı ise haftayı BAY olarak geçti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir