https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE 1957 BULANCAK MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Ünye 1957 Sporumuz 19 Aralık Pazar günü evinde oynayacağı 1926 Bulancakspor maçının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Teknik direktörümüz Ufuk Uysal, Eynesil Belediyespor ile oynadigimiz maçı değerlendirdi.

MAÇI İLK YARIDAN BİTİREBİLİRDİK

“Maça iyi başladık. İlk 10-15 dakikada oynadığımız oyunla maçı bitirebilirdik. İlk yarı genelinde iyi oynayan taraf bizdik. Rakip birkaç cılız atak denemesi dışında sahamıza gelemedi. Maçın beşinci dakikasından itibaren buraya beraberlik için geldiklerini belli ettiler. Orçun’un sakatlığı erken değişikliğe yol açtı ve planlarımız sekteye uğradı.”

“Eynesil Belediyespor ikinci yarının ilk 15 dakikasında etkili oldu. Rakibin baskısını kırmak ve oyunu karşı alana yıkmak için iki değişikliğe gittik. Bunlardan biri ön tarafta spinter yapıya sahip olan Umut, diğeri ise sağ kanadı daha dinamik hale getirecek olan Deniz. İlk yarıda Faruk’un kanadından çokça hücum ettiğimiz için ikinci yarıda temposu düşmüştü. Bu yüzden hamle yaptık. Değişikliklerden sonra oyun üstünlüğünü tekrar ele aldık. Birçok pozisyona girdik fakat değerlendiremedik. Son vuruşlarda başarısızdık. Oyun olarak istediğimiz şeyleri genel anlamda yaptık ama kondisyon olarak eksik olduğumuzu gördük.”

“Son değişiklik hakkımızı farklı kullanmak isterdik ancak oyuncumuz yorgun olduğunu ve devam ederse sıkıntı yaşayabileceğini söyledi ve biz de düşünmediğimiz dakikada düşünmediğimiz mevkiden oyuncu değişikliğine gitmek zorunda kaldık.”

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

“Beraberliğe bile üzüleceğimiz maçtan puansız ayrılmak zorunda kaldık ama hedefimizden şaşmadık. Bu mağlubiyet bizim gardımızı düşürmeyecek. Toparlanıp ligde istediğimiz yere gelmek için mücadeleye devam edeceğiz. Hedefimiz şampiyon olarak 3. Lige çıkmak. Bunu şehir, yönetim, taraftar, herkes hak ediyor. Biz de bu mutluluğu onlara yaşatmak için oyuncularımızla beraber var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm gücümüzü sahaya yansıtıp kalan maçlarımızı kayıpsız geçmek ve zirvede yer almak istiyoruz.”

“Ligin devre arasında kondisyonla ilgili sıkıntımızı giderip ihtiyacımız olan mevkilere gerekli olan takviyeleri yaparak yolumuza devam edeceğiz.”

“Tribünde bir an bile susmadan 90 dakika boyunca bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ederiz. Aynı destekle hep birlikte şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedefliyoruz.”

TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET

19 Aralık Pazar günü 1926 Bulancakspor ile oynayacakları maçı değerlendiren Ufuk Uysal “Bu hafta 1926 Bulancakspor ile oynayacağız. İki ciddi kaybımız var. Orçun’un durumu da net değil, maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Mevkisel anlamda sıkıntılarımız olsa da her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Kim oynarsa oynasın bu formanın hakkını vereceğine sonsuz inancımız var. Bulancak maçını kazanmaktan başka düşüncemiz yok.” Dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir