https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE 1957 SPOR’A AĞIR CEZA

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Ünye 1957 Spor, Türk Metal 1963 Spor maçında yaşanan olayların ardından Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) tarafından cezalandırıldı. Ünye 1957 Spor’da saha içerisinde ikinci sarı kart sonrasında kırmızı kart gören Yunus Şimşek ile birkaç dakika sonra yedek kulübesinde direkt kırmızı kart ile oyundan atılan Emre Şimşek’in cezaları açıklandı.

Türk Metal 1963 Spor’a 3-0 yenilen Ünye 1957 Spor’da, maç içerisinde yaşanan olaylar sonucunda kırmızı kart gören Yunus Şimşek ve Emre Şimşek’e cezalar verildi. Yunus Şimşek’e, yaşanan arbedede gösterdiği rol ve müsabaka görevlisine yönelik hakareti sebebiyle 7 maç men cezası verildi. Ayrıca çift sarı kart görmesi nedeniyle “yer almaması gereken müsabaka dışında” 3 resmi müsabaka men cezası da aldı. Toplamda Yunus Şimşek, 7 resmi müsabakadan men edildi.

Emre Şimşek ise Türk Metal 1963 Spor maçında yedek kulübesinden direkt kırmızı kart gördü. Bu nedenle Emre Şimşek’e 4 resmi müsabaka men cezası verildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir