https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR YOLU MASAYA YATIRILDI

Karadeniz’in İç Anadolu’ya ve Akdeniz’e bağlanmasında önemli güzergahlardan biri olan Ünye-Akkuş-Niksar yolunun yapım çalışmaları devam ederken Tokat’ta yapılan toplantıda yol çalışmalarına ilişkin istişarede bulunuldu. AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat, “Hem Ordu ilimiz hem de bölgemiz için önemli olan bu yolumuzu en kısa sürede tamamlayıp hizmete sunacağız” dedi.
AK Parti Ordu Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Av. Mustafa Hamarat çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya geldi. Ünye ve Akkuş ilçelerini ziyaret eden Hamarat Tokat Valisi Numan Hatipoğlu Başkanlığında gerçekleştirilen ve Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan, Karayolları Bölge Müdürü Rıfat Sılov ile bölge Belediye Başkanlarının da bulunduğu toplantıya katıldı.
Toplantıda çalışmaları devam eden Ünye-Akkuş-Niksar yolu başta olmak üzere Ordu-Tokat yol ağları ve Tokat’a sınır olan kırsal mahalle ve yayla yollarına ilişkin istişarede bulunuldu.
Milletvekili Hamarat toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bölgemiz adına oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ekonomik ve kültürel açıdan ayrılmaz bir bütün olan Ordu-Tokat illerinin ortak sorunlarını masaya yatırdığımız toplantıda, ulaşım konsunda devam eden yatırımlara ilişkin değerlendirmeler ve öneriler yapıldı. Ünye, Akkuş, Niksar yolumuzu önemsiyor, çalışmaları yakından takip ediyoruz. Yolumuzun en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması için elimizden gelen katkıyı veriyoruz. Ordulu hemşehrilerimiz ve Tokatlı komşularımızın da hasretle beklediği bu yolu inşallah tamamlayıp bölge halkının hizmetine sunacağız” dedi.ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR YOLU MASAYA YATIRILDI Karadeniz’in İç Anadolu’ya ve Akdeniz’e bağlanmasında önemli güzergahlardan biri olan Ünye-Akkuş-Niksar yolunun yapım çalışmaları devam ederken Tokat’ta yapılan toplantıda yol çalışmalarına ilişkin istişarede bulunuldu. AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat, “Hem Ordu ilimiz hem de bölgemiz için önemli olan bu yolumuzu en kısa sürede tamamlayıp hizmete sunacağız” dedi. AK Parti Ordu Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Av. Mustafa Hamarat çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya geldi. Ünye ve Akkuş ilçelerini ziyaret eden Hamarat Tokat Valisi Numan Hatipoğlu Başkanlığında gerçekleştirilen ve Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan, Karayolları Bölge Müdürü Rıfat Sılov ile bölge Belediye Başkanlarının da bulunduğu toplantıya katıldı. Toplantıda çalışmaları devam eden Ünye-Akkuş-Niksar yolu başta olmak üzere Ordu-Tokat yol ağlarına ilişkin istişarede bulunuldu. Milletvekili Hamarat toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bölgemiz adına oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ekonomik ve kültürel açıdan ayrılmaz bir bütün olan Ordu-Tokat illerinin ortak sorunlarını masaya yatırdığımız toplantıda, ulaşım konsunda devam eden yatırımlara ilişkin değerlendirmeler ve öneriler yapıldı. Ünye, Akkuş, Niksar yolumuzu önemsiyor, çalışmaları yakından takip ediyoruz. Yolumuzun en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması için elimizden gelen katkıyı veriyoruz. Ordulu hemşehrilerimiz ve Tokatlı komşularımızın da hasretle beklediği bu yolu inşallah tamamlayıp bölge halkının hizmetine sunacağız” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜRETİCİ DOSTU BELEDİYE

ÜRETİCİ DOSTU BELEDİYE HAYVANCILIK, BESİCİLİK, SÜT ÜRÜNLERİ, SERACILIK, SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ GİBİ ALANLARDA 5 YILDA YAKLAŞIK …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir