https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE BELEDİYE MECLİSİ 2024 YILI GELİR-GİDER BÜTÇESİNİ GÖRÜŞTÜ

Ünye Belediye Meclisi Ekim ayı olağanüstü toplantısında 2024 yılı performans programı ile 2024 yılı gelir ve gider bütçesini görüştü. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı “Bu zamana kadar hazırladığımız tahmini bütçelerin gerçekleşme oranı %90 seviyelerinde olmuştur. Bir belediyenin 4 yıl üst üste %90’lar seviyesinde bütçe hazırlaması ciddi anlamda doğru, mantıklı ve gerçekleşebilir bir bütçe olduğunu da göstermektedir” dedi.

Ünye Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağanüstü toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı başkanlığında gerçekleştirildi. İki gündem maddesinden oluşan toplantıda 2024 yılı performans programı ile 2024 yılı gelir ve gider bütçesi görüşüldü.

Komisyon raporlarının okunmasının ardından Meclis üyeleri oy çokluğu ile 2024 yılı performans programı ile 2024 yılı tahmini gelir ve gider bütçesini kabul etti.

Buna göre, Ünye Belediyesi’nin 2024 yılı gelir bütçesi 1.470.918.000,00 TL, gider bütçesi 1.545.918.000,00 TL olarak belirlendi.

BAŞKAN TAVLI, “BÜTÇE GERÇEKLEŞTİRME ORANIMIZ %90 SEVİYELERİNDE”

Bütçe görüşmeleriyle ilgili bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “2023 Yılı Ekim Ayı 1. Olağanüstü Meclis Toplantımızda iki maddeyi görüştük. 2024 yılı içerisinde Ünye Belediyemizin performans programını ve 2024 yılı gelir gider bütçesini görüşüyoruz. Tahmini bütçemizle ilgili son 4 yılda gerçekleştirme oranımız %90 seviyelerindedir. Bir belediyenin tahmini gelir-gider bütçesinin %90 seviyelerinde olması bütçenin ciddi anlamda doğru, mantıklı ve gerçekleşebilir bir bütçe hazırlandığını ortaya koymaktadır. Bu nedenle hem birim müdürlerimize hem de çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aldığımız kararların ilçemize, ilimize ve memleketime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir