https://www.unyegundemhaber.com/

“40 Hadis Ezberleme Yarışması”

Müftülükte Engelli Öğrencilere yönelik “40 Hadis Ezberleme Yarışması” yapıldı

Ünye İlçe Müftülüğünde “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İlçemiz okullarında öğrenim gören engelli öğrencilere yönelik “40 Hadis Ezberleme Yarışması” düzenlendi.

İslam’ın temel kaynaklarından olan hadis ve sünnetin önemini kavratmak, hadis metinlerini okuyup anlayarak ahlaki değerler kazandırmak, sosyal bilgi beceri ve yeteneklerini geliştirerek özgüvenlerini arttırmak amacıyla gerçekleştirilen yarışmada; Ünye ABC Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden Gülsena Elzerey birinci, Şehit Harun Ateş Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinden Selin Çolakoğlu ikinci, ABC Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden Ensar Elzerey üçüncü, ve Şehit Harun Ateş Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinden Zeynep Usta dördüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödüllerini veren İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş, “Öğrencilerimizin yarışmaya katılmış olması, bizleri gerçekten çok memnun etti. Esasında her bir öğrencimiz yarışmaya katılma cesaretini göstererek bizim gönlümüzde birinci oldu. Bu vesileyle talebelerimizin yetişmesinde ve bu yarışmaya hazırlanmasında emeği geçen hocalarımızı, ayrıca velilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Mevla bizlere de yavrularımıza da Sevgili Peygamberimizi kendisine örnek alarak bir hayat sürmeyi hepimize kolaylaştırsın.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir