https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE CHP’DE İSA MARAL GÜVEN TAZALEDİ

Dün 27.08.2023 Ünye’de  CHP Milletvekili Seyit Torun ve Dr. Mustafa Adıgüzel’in katılımı ile ilçe Kongresi gerçekleştirildi.

Cumhuriyet halk partisi Ünye ilçe kongresi  27.8.2023 pazar günü saat 10.00 da Liseler mahallesi Alyans düğün salonunda yapıldı.

Kongrede mevcut başkan İsa Maral ve eski başkan Ali Yalçın yarıştı.

Yapılan seçim sonucunda İsa Maral yeniden   ilçe başkanı seçildi.

Dün yapılan CHP Kongresinde mevcut Başkan İsa Maral 120 , Ali Yalçın 73 oy alırken, 1 oy geçersiz sayıldı.

Seçime istinaden paylaşımda bulunan Milletvekili Seyit Torun şu ifadeleri kullandı:

“Dün Ünye’de  İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Kongre sonucunda yeniden ilçe başkanı seçilen arkadşımız tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Ordumuzu kalkındırmak, tüm sorunlarını çözmek için birlikte çalışacağız.”

Mevcut Başkan İsa Maral kongredeki son konuşmayı yaptı. Maral konuşmasında “

Uzunca bir süre il ve ilçe yönetim kurulu başkanı olarak yapılacak seçimde pandemi yüzünden gecikme oldu. Buradan yapacağım konuşma kısa bir Türkiye değerlendirmesi. Kongreler sıkışık duruma geldi. Genel Merkezimizden sandık kurulu üyelerine milletvekillerine kadar son 3 yıldır. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Sandık güvenliği önemliydi. Bu seçimde bunu sağladık.  Kamuoyu şirketlerinin önde gösterdiği bu seçimi kaybettik. Partimizde moral bozuklukları oldu. Değişim konusu gündemde bizde katkı sunacağız: arkadaşlarımızı seçim yenilgisinden sonra motive etmeye çalıştık. Sağlığıma kavuşma noktasında bana yardımlarını eksik etmeyen vekillerime teşekkür ediyorum. Rahatsızlığım döneminde takım ruhunu kaybetmeyen yönetim kurulu üyelerime arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

İsa Maral’ın listesi; Hüseyin Akman, Mustafa Aşcı, Müzzeyen Aydın, Hatice Beşli, Kenan Çakıcıoğlu, Hatun Çayır, Emine Ereren, Feridun Ereren, Zeynep Mutlu, Orhan Ocakbaşı, Hurşit Okumuş, Mustafa Poyraz, Tayfun Sencar, Mustafa Tonkal, Kemal Uysal, İlyas Yıldırım.

Kongreye  CHP Ordu Milletvekilleri Seyit TORUN,Dr. Mustafa Adigüzel, Ordu Eski Milletvekili İdrsi Şahin, Eski İl Başkanaları, IYI Parti Ünye Ilçe Başkanı Av. İrfan DEMİR, Saadet Partisi Ünye Ilçe Baskani Özgür Sahin, Deva Partisi Ünye İlçe Başkanı Serdar Eroğlu, İrfan TOSUN, sivil toplum kurulusu temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir