https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜNDEN YARI FİNAL ÜÇLEMESİ!

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜNDEN YARI FİNAL ÜÇLEMESİ!

Çeyrek final mücadelelerinde U-14 liginde Kotyora takımını 5-0, U-12 liginde Gençlerbirliği’ni 3-1 ve U-11 liginde ise 52 Orduspor Futbol Kulübü’nü 7-1 mağlup eden mavi-siyahlılar üç ayrı kategoride de yarı finale yükseldi.

Liglerindeki grup müsabakaları aşamasında müthiş bir performans göstererek play-off gruplarına namağlup lider çıkarlarken, çeyrek final aşamasında da bu başarılarını devam ettirmeyi başardılar. Üç ligde de adlarını yarı finale yazdıran Ünye Futbol Kulübü’nde şimdiki hedef üç ligde de finale yükselmek.

Ordu Karşıyaka Tesislerinde oynanan U-14 Ligi play-off çeyrek final mücadelesinde karşılaştığı Kotyora Fk karşısında sahadan 5-0 galip ayrılan mavi-siyahlı ekibe turu getiren golleri Emirhan Yaprak(3), Tanercan Hatipoğlu ve Fatih Çat kaydetti.

Ünye Futbol Kulübü’nün U-14 ligi yarı finalinde rakibi Fatsa Anadoluspor olurken, yarı finalin diğer ayağında Orduspor 1967 ile Ordu Demirspor karşı karşıya gelecek.

U-12 ligi play-off maçında Ünye Şehir Stadyumunda karşılaştığı Gençlerbirliği takımını Halid Özalp(2) ve Furkan Doğan Yılmaz’ın golleriyle 3-1 mağlup eden mavi-siyahlılar yarı finalde Orduspor 1967 takımı ile finale çıkma mücadelesi verecek.

U-11 liginde ise Ordu 19 Eylül Stadyumda oynanan çeyrek final karşılaşmasında 52 Orduspor Fk takımını 7-1 mağlup eden Ünye Futbol Kulübü bu ligde de adını yarı finale yazdırmayı başardı. Küçük fırtınalara yarı final biletini getiren gollerin altında Anıl Torun(3), Tarık Ateş(2), Poyraz Efe Çamoğlu ve Ahmet Efe Büyüksarı’nın imzaları vardı. Ünye Futbol Kulübü yarı finalde Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak.

Üç ligde de yarı finale yükselen Ünye Futbol Kulübü’nün Başkanı Metin Tamtürk takımlarının göstermiş oldukları başarılardan dolayı oldukça mutlu olduklarını ve onlarla gurur duyduklarını belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sezon başından bu yana çok yoğun geçen bir tempo içerisinde artık sezonun finaline doğru yaklaşıyoruz. Hepimiz gerçekten çok yorulduk ancak çocuklarımızın göstermiş performans ve başarı bizlerin yorgunlugunu üzerimizden alıyor. Onlarla ben hep gurur duydum ancak bu sadece saha sonuçları ile alakalı değil. Onların sahada göstermiş oldukları güzel futbol ve centilmence mücadele bizim için daha da önemli ancak bunu başarıyla taşlandırmak tabii ki de güzel inşallah üç grupta da final oynama başarısı gösteririz. Teknik ekibimizi ve gençlerimizi, çocuklarımızı tebrik ediyorum. Ordu’da yapılacak olan final müsabakalarında tüm dostlarımızı yanımızda görmek istiyorum. Orada yalnız kalmamak önemli bunu futbolun içinde olan tüm Ünye’liler zaten biliyorlar” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir