https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE GÜCÜ FK HARİKALAR YARATIYOR

TFF Kadınlar 1.Lig 22.Hafta mücadelesinde deplasmanda Sakarya Kadın Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelen Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı 2-0 yenik duruma düştüğü maçı kendi lehine çevirerek 4-2 kazandı ve 3 puanı muhteşem geri dönüşle puan tablosuna yazdırdı.

TFF Kadınlar 1.Lig’de Play Of mücadelesi veren Ünye Gücü FK kadın Futbol Takımı Pazar günü deplasmanda Sakarya Kadın Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. Atatürk Stadı 2 Nolu sahada oynanan maça Teona Sukhashvili, Damla Kurt, Natela Tsotseria, Sevilay Duman, Zeynep Okumuş, Aleyna Meral, Fatma Serdar, Tuğba Doğan, Makbule Kaplan, Medine Bozali ve Cansu İriş on biri ile başlayan temsilcimiz ilk dakikalarda atak bir oyun sergilemesine ve gol pozisyonlarına girmesine rağmen 17. ve 32. Dakikada iki duran top sonrası ceza sahası içinde oluşan karambolde kalesinde golü gördü ve 2-0 yenik duruma düştü. Maçı bırakmayan ve ard arda ataklarla rakip kaleyi zorlayan Ünye Gücü FK kadın Futbol Takımı 38.dakikada savunmadan öne çıkan Sevilay Duman’ın golüyle farkı 1’e indirdi. Bu golden sonra baskının şiddetini daha da artıran kadın futbol takımımız 43.dakika golcü oyuncusu Cansu İriş’in vuruşunda skora dengeyi getirdi ve ilk yarı 2-2 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yine baskıyı artıran ve bir an önce galibiyet golünü arayan Ünye Gücü FK kadın Futbol Takımı 74.dakikada Fatma Serdar’ın golüyle 3-2 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımımız 83.dakikada da Medine Bozali’nin golüyle skoru 4-2 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Ünye Gücü FK 2-0’lık mağlup durumdan muhteşem bir geri dönüşle mücadeleyi 4-2 kazandı ve Sakarya deplasmanından da 3 puanla döndü.

Son haftalarda deplasman karnesi oldukça iyi olan Ünye Gücü FK kadın Futbol Takımı 15 Nisan Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Giresun Sanayispor’u konuk edecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN KIR, AMATÖR SPORLARA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı Metin Kır’ın İnsan üstü Performansıyla İz bırakmaya devam ediyor.Ordu’nun spor …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir