https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE İLE MUĞLA KARDEŞ BORSA OLDU

Ünye Ticaret borsanın yayınladığı basın bildirisinde Akreditasyon amaç ve hedefleri doğrultusunda lobi ve tanıtım faaliyetleri kapsamında Muğla il ve ilçelerinde yönelik program düzenleyen borsamız Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Uslu, Meclis Başkanımız Erhan Aydın, Meclis üyelerimiz Halit Veyisoğlu, Nahit Yiğit ve Genel Sekreterimiz Mehmet Gür ilk olarak Muğla Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Muğla Ticaret Borsası Başkanı Hurşit Öztürk Meclis Başkanı Uğur Özen ve Genel Sekreter Saadettin Özer tarafından karşılanan borsa heyetimize yakın ilgi ve alaka gösterilmiştir. Bölgemizin ve fındık ürününün tanıtımı yapılmış ve karşılıklı yapılan istişareler sonucunda iki borsa arasında işbirliğine dayanan Kardeş Borsa prokotolü imzalanmıştır.

Bu protokolle birlikte ortak projeler ve işbirlikleri gerçektirilecek ayrıca akreditasyon konusunda birlikte hareket edilecektir. Bu protokolün her iki borsa için hayırlı olmasını temenni eder, gösterdikleri ilgi için Muğla Ticaret Borsası yöneticileri ve personellerine teşekkür ediyoruz.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir