https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE 08.11.2023 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 08.11.2023 VEFAT İLANLARI

VEYSEL YEĞENOĞLU VEFAT ETTİ

Hüseyin Yeğenoğlu’nun oğlu, Ahmet ve Emrah Yeğenoğlu’nun babaları, Cemil Öksüz, Tayfun Çalıoğlu, Erol Durmaz’ın kayınbabası, Necmettin Babuçoğlu’nun eniştesi Veysel Yeğenoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

HAVVA GÜLEÇ VEFAT ETTİ

Mehmet Güleç’in eşi, Cengiz ve Adem Güleç’in anneleri Havva Güleç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çaybaşı İlçesi Kargalı Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

MEHMET TÜRKCAN VEFAT ETTİ

Ulubey İlçesi Çağlayan Mahallesinden merhum Ahmet Türkcan’ın oğlu, Aydın, Ayhan, Musa ve Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan’ın babası, Hanım Türkcan’ın eşi, Mehmet Türkcan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ulubey Belediye Meydanında kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecektir.

HASAN AÇIKGÖZ VEFAT ETTİ

Eskikızılcakese Mahallesinden merhum Helim Açıkgöz’ün oğlu, merhum Asım ve merhum Avni Açıkgöz’ün kardeşi, Murat ve Ferhat Açıkgöz kardeşlerin babaları Hasan Açıkgöz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Eskikızılcakese Merkez Mahalle Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

DOKTOR UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA TUTUKLANDI

Daha önce Fatsa’da da görev yapan psikiyatrist doktor F.K., uyuşturucu operasyonunda tutuklandı. Konya’da polis, büyümeyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir