https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU, TBMM BAŞKANI’NI AĞIRLIYOR

ORDU, TBMM BAŞKANI’NI AĞIRLIYOR

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ STK’LARLA BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un teşrifleriyle gerçekleştirilen “STK Buluşması” programına katıldı.

Çeşitli ziyaret, inceleme ve Ordu Büyükşehir Belediyesinin toplu açılış törenine katılmak üzere Ordu’ya gelen TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu’daki sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi. Bir otelde gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu programda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a eşlik etti.

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ: “ORDU’YA BİRİKİMLİ VE TECRÜBELİ BİR KADRO HİZMET EDİYOR”

Programda konuşan TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş güçlü bir Türkiye’nin güçlü illerden geçtiğine değinerek, Ordu’nun bu anlamda şanslı bir il olduğunu söyledi. 

Ordu’nun birikimli ve tecrübeli bir kadro tarafından yönetildiğine dikkat çeken TBMM Başkanı Kurtulmuş, şöyle konuştu:

“Türkiye yüzyılında güçlü bir Türkiye güçlü illerden geçer. Her bir ilimiz sahip olduğu potansiyeli sonuna kadar kullanacak ve çok daha güçlü bir hale gelecek. Ordu ilimiz bu anlamda çok şanslı. Şu anda görev yapan Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, Valimiz olmak üzere oldukça birikimli ve tecrübeli bir kadro burada hizmet ediyor. Hep beraber sivil toplum kuruluşları olarak da birlik ve beraberlik içerisinde onlara destek olalım. Onlar da sizin yolunuzu açarak çalışmaları en iyi noktaya getirecek ve Ordu sahip olduğu bütün potansiyellerini en güçlü noktada kullanacaktır.”

BAŞKAN GÜLER: “BUGÜN BİZİM İÇİN ÇOK ÖZEL VE GÜZEL BİR GÜN”

“STK Buluşması” programında söz alan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Ordu’ya ziyareti dolayısıyla mutlu olduklarını belirtti.

TBMM Başkanı Kurtulmuş ile dostluklarının çok eskiye dayandığını ve yaptıkları her çalışmada katkısının olduğunu ifade eden Başkan Güler, “Bugün bizim için çok özel ve güzel bir gün. Memleketimizin evladı TBMM Başkanımız ilimizi ziyaret ettiler. Tüm STK temsilcilerimizin katılımı ile fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yaptığımız çalışmalara TBMM Başkanımızın çok büyük katkıları oldu. Sıkıştığımız zaman derhal yanına gidiyoruz. Tüm belediyelerimize katkıları oluyor. Tüm bu çalışmalarda bize destek olan, yardımcı olan, gönlünü açan, örnek rol modelimiz olan Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımızla bizim dostluğumuz çok eskiye dayanıyor. 90’lı yıllarda çok özel ve güzel çalışmaları birlikte yaptık. Bu kutlu yürüyüşün en önemli önderlerinden biri olarak birlikte çalıştık. Onun için kardeşlik hukukundaki yeri bizim için çok önemli. Başta Ordu’muz olmak üzere tüm ülkemize hizmet ediyor. Son zamanlarda da diplomat vazifesi ile Gazze’de insanlık dışı hareketlere karşı çözüm üretecek çalışmalar gerçekleştiriyor. Sadece ülkemizin değil orada da ülkemizin Cumhurbaşkanımız ile birlikte umudu ve aynı zamanda bir devlet adamı, entelektüel olarak çok önemli katkıları var. Bugün de çok güzel katkılarla Ordu’muzun ikinci yüzyıla adım atışında önemli fikir alışverişi olacak. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir