https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE 11.12.2023 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 11.12.2023 VEFAT İLANLARI

OSMAN YÜRÜK VEFAT ETTİ

Fatih Çayırlı Mahallesinden merhum Ali’nin oğlu, Kamil, Arif ve Ali Yürük kardeşlerin babaları Osman Yürük vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çayırlı Mahalle Cami’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

FAHRİ ÖZTÜRK VEFAT ETTİ

İkizce Yağtaş Mahallesinden merhum Dursun’un oğlu, Mehmet Naci Öztürk, Şakir Öztürk ve Gazi Bahtiyar Öztürk’ün babaları Fahri Öztürk vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kaynartaş Yağtaş Mahalle Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

FATMA ŞENTEPE VEFAT ETTİ

Saraycık Mahallesinden merhum Mehmet Uysal’ın kardeşi, Ali Şentepe’nin eşi, Ayhan ve Hasan Şentepe kardeşlerin anneleri İbrahim kızı Fatma Şentepe vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

YUSUF AYDIN VEFAT ETTİ

Nuriye Mahallesinden merhum Mehmet Aydın’ın oğlu, merhum Zeki Aydın’ın yeğeni, Osman ve Veysel Aydın’ın ağabeyi, Zeki, Serkan ve İsrafil kardeşlerin babaları Yusuf Aydın vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecektir.

RESİME KOÇ VEFAT ETTİ

Tekkiraz Mahallesinden merhum Şahin Okuyucu’nun kızı, Sadi Koç’un annesi, Semih Koç’un babaannesi Resime Koç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Velibayraktar Mahalle Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir