https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE 17.01.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 17.01.2024 VEFAT İLANLARI

HASAN ALKAN VEFAT ETTİ

Tekkiraz Eşraflarından merhum Ramiz Alkan’ın oğlu Hasan Alkan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Tekkiraz Mahallesi Merkez Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

MEHMET GÜNEY VEFAT ETTİ

İbrahim Güney’in oğlu, Mustafa, Murselin Güney ve Mehri Bahçe’nin ağabeyi, Kerim Kürşat Güney, Nevin Yelmen, Neslihan, Yağmur ve Oğuz Kaan Güney’in babası, Necla Güney’in eşi, Mehmet Güney vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Saylan Mahallesi Hüsemli Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

SEDAT ÖZDEMİR VEFAT ETTİ

Aslen İnkur Mahallesinden merhum Durmuş Özdemir’in oğlu, İdris Özdemir’in yeğeni, merhum Mehmet Şener ve Mustafa Şeker’in kayınbiraderi, Fatih, Aşkın ve Kemal kardeşlerin dayısı, Orhan ve Mevlüt kardeşlerin amcaoğlu Sedat Özdemir vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gogina Camii’nde kılındıktan sonra Şeyh Yunus Aile kabristanlığına defnedilecektir.

RUKİYE UYSAL VEFAT ETTİ

Kadılar Mahallesinden Mollakadıoğlu Hamdi Usal’ın eşi, Murat Sönmez’in kardeşi, Refik Uysal’ın annesi, Rukiye Uysal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Fevzi Çakmak Mahallesi Yeni Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir