https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE BAYRAM GELENEĞİ BOZULMADI

ÜNYE’DE BAYRAM GELENEĞİ BOZULMADI

Ünye’de her yıl Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Belediyesi tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması bu yıl da devam etti.

Ünye Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen programa Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, protokol üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarını temsilcileri, daire amirleri, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Başkan Tavlı, “Bayramlar Birlikte Güzeldir”

Kent Bayramlaşma programında konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise, “Yüz yüze kutladığımız bayramların tadı hiçbir yerde yok. Pandemiden sonra bunu ilk Ramazan Bayramında yaşamıştık. Allaha şükürler olsun yine birlik ve beraberlik içinde Kurban bayramına da eriştik ve eda etmeye de devam ediyoruz. Cenab-ı Allah kardeşlik ruhu içerisinde nice bayramlara erişmeyi nasip eylesin. Bu coğrafyada bugün ilçemizde huzur içerisinde bayramları eda edebiliyorsak ve memleketimizde huzur içerisinde yaşayabiliyorsak, bunları bizlere yaşatan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Aynı şekilde gazilerimize de sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum. Geçtiğimiz bayramda birlikte olup ta bu bayrama erişemeyen değerli kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Bu birliktelikleri yaşadığımız nice bayramlar diliyorum” diye konuştu.

Kaymakam Işık, “Kurban Bayramını En İçten Dileklerimle Kutluyorum”

Kent Bayramlaşma programında konuşan Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise, “Dostluğun, kardeşliğin, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin sevincine ulaştığımız bir bayramı daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kent Bayramlaşma programında konuşan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ise “Bayramlar birlik ve beraberliğimiz, kardeşlik ve dostluğumuzun en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdendir. Bu vesile ile Kurban Bayramında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Programda konuşan Büyük Birlik Partisi Ordu İl Başkanı Durmuş Zor ise yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberliğimizin devamını bayram şuuru içerisinde gönül birlikteliğimiz devam etmesini diliyorum” dedi.

Bayramlaşma programında söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Öztürk ise, “Bizleri burada huzur içerisinde bayram kutlamamızı sağlayan devletimize, kurumlarımıza, sınırda ki Mehmetçiklerimize, Emniyet teşkilatımıza minnettarlığımızı sunuyoruz” dedi.

Programda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İsa Maral ise “Bayramlar kucaklaşmanın, birliğin ve manevi hazzın hep birlikte yaşandığı günlerdir” diye konuştu.

Bayramlaşma programında konuşan İYİ Parti İlçe Sözcüsü Berkay Torunoğlu; “Kurban Bayramınızı kutluyor, güzel günler buluşmayı diliyorum” dedi.

Kent Bayramlaşma programında konuşan DEVA Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun; “Sevdiklerinizle birlikte savaşsız bir dünya temenni ederek hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından programa katılan davetliler bayramlaşma merasimini gerçekleştirdi.

Program Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş’un yaptığı dua ile sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Açık Hava Basın Müzesi ile Rüsumat No:4 Gemisi Müzesini Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, Turizm Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Bilal Köyden Açık Hava Basın Müzesi ile …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir