https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE BUGÜN VEFAT EDENLER

ÜNYE’DE BUGÜN VEFAT EDENLER

ARİF PERÇİ VEFAT ETTİ

Aslen Çaybaşı İlçesi Çınar Mahallesinden İsmail oğlu Ali, Mustafa, Recep, İsmail, Cavit, Süleyman ve Mehmet Perçi’nin kardeşi Arif Perçi vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çaybaşı Merkez Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

HAYRİ ERİNCİ VEFAT ETTİ

Merhum Kadir İnci’nin oğlu, Ekrem ve Oktay Erinci kardeşlerin ağabeyi, İsmail ve Kader Erinci kardeşlerin babaları Hayri Erinci vefat etmiştir.

Cenazesi 17.05.2023 Çarşamba günü Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra Kumru Yeniakçaalan aile kabristanlığına defnedilecektir.

FEVZİYE KİRMAN VEFAT ETTİ

Merhum Sabri ve Durdane Durmuş’un kızı, Niyazi, Fahri ve Mehmet Durmuş’un kız kardeşleri, Muzaffer Kirman’ın eşi, Çiğdem ve Zafer kirman’ın anneleri Fevziye Kirman vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

MİNE AKBULUT VEFAT ETTİ

Aslen kaledere Mahallesinden Merhum Rıza Akbulut’un eşi, Akif ve Elif kardeşlerin anneleri, Murat Dinçer’in kayınvalidesi Mine Akbulut vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir