https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DEN FİLİSTİN’E YARDIM KERMESİ 

Ünye’den Filistin’deki Müslümanlar için destek amacıyla kermes düzenlendi. Kermeste konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Filistinli Müslümanların yanında olduklarını söyledi. 

Ünye Belediyesi ve Türkiye Diyanet Vakfı Ünye Temsilciliği öncülüğünde Ünye’deki STK’ların destekleriyle Cumhuriyet Meydanı’nda yardım kermesi düzenlendi. 6-8 Kasım tarihlerinde açık olacak olan kermeste kadınların hazırladığı el emeği ürünler satışa sunulurken geliri Filistin’deki ihtiyaç sahibi Müslümanlara gönderilecek.   

“BU KATLİAMIN BİR AN ÖNCE SON BULMASINI TEMENNİ EDİYORUM” 

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ilahilerin yer aldığı kermeste konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Siyonist İsrail’in kadın çocuk demeden, hasta hastane okul demeden soykırım işlercesine yaptığı katliamı kınıyorum. Burada vefat eden Filistinli kardeşlerime Allah’tan rahmet dilerken aynı zamanda orada zor şartlar altında hayat mücadelesi veren Filistinli kardeşlerime Allah’tan güç kuvvet vermesini niyaz ediyorum. Burada bu katliam, soykırım sürerken aynı zamanda vefat edenlerin haricinde orada yaşama mücadelesi veren mazlum ve mağdur Filistinli kardeşlerimizin bir nebze olsun onların yaralarına dokunmak, onların ihtiyacına katkı sunmak adına Türkiye Diyanet Vakfı Ünye Şubemizin ve Ünye Müftülüğümüzün önderliğinde destek ve katkıları ile beraber düzenlenen kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada hanım kardeşlerimizin ciddi katkı ve emekleri var. Filistin’e destek vermek için buraya gelen kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Bu zalimliğin, katliamın bir an önce son bulmasını temenni ediyorum. ” Dedi. 

Kermeste Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş dua yaptı. Hayırseverler tarafından desteklenen kermesin tüm geliri Filistinli Müslümanlara gönderilecek.  

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 22.04.2024- 28.04.2024 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir