https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’NİN MAHALLELERİNE ASFALT KONFORU

ÜNYE’NİN MAHALLELERİNE ASFALT KONFORU

ÇAYBAŞI’NA DA BAĞLANTI SAĞLAYAN 5 KM’LİK YOL SICAK ASFALTLA BULUŞACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde nüfusun yoğun olduğu Tekkiraz, Dizdar, Yaycı Mahallesi grup yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı. İlçeye bağlı Pelitliyatak mahallesi ile Çaybaşı ilçesine de bağlantı sağlayan yol, vatandaşların ulaşım konforunu artıracak.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in büyük önem verdiği ulaşım seferberliği çerçevesinde mahalle ve grup yolları standartları yüksek bir ulaşıma kavuşuyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerce sürdürülen çalışmalar vatandaşların da memnuniyetini kazanıyor.

VATANDAŞLARA KONFORLU ULAŞIM İMKANI SUNACAK

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçeleri standartı yüksek yollarla buluşturmak için belirlenen program dahilinde çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti:

İlçelerimize verdiğimiz sözleri, belirlenen program dahilinde bir bir yerine getiriyoruz. Bu kapsamda, Ünye ilçemize bağlı Tekkiraz, Dizdar, Yaycı Mahallesi grup yolunda sıcak asfalt çalışması başlattık. İlçenin en büyük ve nüfusu en kalabalık mahallelerini kapsayan ve Pelitliyatak mahallesi ile Çaybaşı ilçemize de bağlantı sağlayacak bu yol vatandaşlara konforlu ulaşım imkânı sunacak. Yolun yaklaşık 1 km’sinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladık. Toplam uzunluğu 5 km olan yolumuzda havaların elverişli olmasıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ünye ilçemize hayırlı olsun”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir