https://www.unyegundemhaber.com/

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN 20 KİŞİ YAKALANDI

20/04/2021 tarihinde Ordu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan 20 kişi gözaltına alındı.

20 şüpheli şahsın ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda (7) gram Esrar, (5) adet Ecstasy hap ile (1) adet ruhsatsız tabanca ile (50) adet 9X19mm çaplı dolu fişek ele geçirildi.

İfadeleri alındıktan sonra 9 şüpheli şahıs serbest bırakıldı.

İşlemleri tamamlanarak adli mercilere sevk edilen 11’ şüpheliden 7’ si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

            20/04/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Ordu Uygulama Noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada (1) gram Metamfetamin maddesi ile (1) adet Ecstasy hap ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan (3) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapıldı.

            22/04/2021 tarihinde Mesudiye İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinde bulunan şüpheli (2) şahsın üzerlerinde yapılan aramada (1)gram Metamfetamin ile (2) gram Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirildi. Şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

KAYNAK ÇM

Hakkında: GÖKHAN BEŞİKCİOĞLU

SİTE SAHİBİ

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir