https://www.unyegundemhaber.com/

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Ordu ve ilçelerinde emniyet güçlerince uyuşturucuyla mücadele devam ediyor.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle;

“29/11/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (3) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

29/11/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada toplam (22) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

01/12/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (3) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

01/12/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli bir şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (2) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

04/12/2022 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bir ikamette yapılan aramada (9) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

“AY DİEV” YENİ MAĞAZASINDA HİZMETE BAŞLADI

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği (KARTEGDER), Ünye’deki başarılı mobilya işletmesi “Ay Diev” mağazasını ziyaret …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir