https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Erol, İade-i Ziyaretlerini Sürdürüyor

Vali Muammer Erol, iade-i ziyaret programı kapsamında kamu kurumlarına, meslek odalarına, sivil toplum kuruluşlarına, sanayici ve iş insanlarına yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Erol, kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi almak ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri kapsamında İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü, Meteoroloji Müdürlüğü ve TMO Ordu Şube Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdi.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Yusuf Mercan, Meteoroloji Müdürü Öner Çakmak, TMO Ordu Şube Müdürü Yusuf Akay tarafından Vali Muammer Erol’a bir sunum yapılarak, kurumların personel, bina, araç, teçhizat durumları, yürütülen çalışmalar, projeler, verilen hizmetler ve faaliyetler hakkında detaylı bilgilendirmede bulunuldu.

Kurum yöneticilerine verdikleri brifingden dolayı teşekkür eden Vali Muammer Erol, kurum yöneticileri ve personellerine görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

İade-i ziyaret programı kapsamında Ordu’nun önde gelen sanayi kuruluşlarından Altaş Yağ Sanayi Fabrikası ile fındık ve mamulleri üretimi yapılan Gürsoy Fındık Entegre tesislerini de gezen Vali Muammer Erol, üretim, pazarlama ve satış faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Muammer Erol, Sağlık sektöründe Altınordu ilçemizde hizmet veren özel hastanelerden Özel Ordu Sevgi Hastanesi ile Özel Ordu Umut Hastanesi’ne de iade-i ziyaretlerde bulundu.

Özel Ordu Sevgi Hastanesi Başhekimi Dr. Halil Alagöz, Hastane Mesul Müdürü Dr. Aygen Laçin ve hastane yönetimi tarafından karşılanan Vali Erol, vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastanenin 2010 yılında Özel Ordu Sevgi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ismi ile kurulduğunu ve bugün birçok dalda hizmet verdiklerini anlatan Başhekimi Dr. Halil Alagöz, ziyaretleri dolayısıyla Vali Muammer Erol’a teşekkür etti.

Özel Ordu Umut Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İdris Altunel’den de sağlık hizmetleri hakkında bilgiler alan Vali Muammer Erol, Özel Ordu Umut Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İdris Altunel, Vali Erol’un ziyareti dolayısıyla memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir