https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Sonel, “Devletimiz Her Daim Vatandaşlarımızın Yanında ”

Ordu Valiliği görevine başladığı günden beri her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayıran Vali Tuncay Sonel, bu hafta da  gerçekleştirdiği “Halk Günü”nde yöre insanlarımızla bir araya geldi.

Eski Valilik binasında sabahın erken saatlerinden itibaren  sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen 617 vatandaşımızla buluşan Vali Sonel, vatandaşlarımızın hal  ve hatırlarını sordu. Kendisine  iletilen talepleri, kurum yöneticileriyle birlikte çözüme kavuşturarak dualarını aldı.

“Halk Günü” toplantılarına  katılan vatandaşlarımızla yakından ilgilenen Vali  Tuncay Sonel, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Her türlü sorunlarınızda kapımız sizlere her zaman açık” dedi ve 
“Halk Günü”ne gelen yöre insanlarımızın eli boş gönderilmediğine dikkat çekti.

“Halk Günü” toplantılarının 3 yıldır düzenli olarak devam ettiğini belirten Vali Sonel, ”Devletimizin ve hayırsever dostlarımızın katkılarıyla eğitim, sağlık yardımı, tedavi masrafları, gıda paketleri, alışveriş kartları, çocuk kıyafetleri olmak üzere tüm yardımlarımızı yapıyoruz. özellikle yaşlı, engeli olan ve çocuklu olan ailelerimizi bekletmeden taleplerini sonuçlandırmaya ekip arkadaşlarımızla birlikte özen gösteriyoruz” diye konuştu.

Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü”ne Çamaş İlçemizin Örmeli  mahallesinden gelen Emine Uygun isimli vatandaşımızın uzun yıllardır yol sorununu da çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşadı.

“Halk Günü”ne anne ve babasıyla birlikte gelen çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Sonel, onlara çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir